Wij bouwen uw woning volgens een eigen systeem dat we voortdurend verder ontwikkelen en verfijnen. We maken het verschil op verschillende vlakken.


GEEN CONTACT TUSSEN HET HOUT EN DE BETONPLAAT

Om wateropname door het hout te vermijden, plaatsen we de massieve houten muren niet rechtstreeks op de betonplaat. We gebruiken metalen regelbare poten waardoor de muren een drietal cm boven de afgewerkte vloer (tegel, parket, laminaat...) "zweven".


STANGENSYSTEEM OM GEKRAAK EN SPLETEN TE VOORKOMEN

De muren bestaan uit Rood Noors grenen balken (57mm dikte) die we horizontaal op elkaar monteren. Op regelmatige afstanden plaatsen we in deze balken (van boven tot beneden) verticale draadstangen en buizen die we tijdens het bouwproces voortdurend aanvijzen. Hierdoor zit het hout letterlijk muurvast en vermijden we gekraak en spleten door werkend hout.


DE HOUTLIJNEN VERSPRINGEN NIET IN DE HOEKEN

Voor een harmonieus uitzicht ontwikkelden we een specifieke montagetechniek waardoor de horizontale lijnen tussen de verschillende balken in de hoeken niet verspringen. Alle houtlagen zitten netjes op dezelfde hoogte.


OOK SCHUINE HOEKEN MOGELIJK

Alle hoeken zijn mogelijk. Voor hoeken die afwijken van 90° gebruiken we een massieve kolom waarin we de balken inwerken.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie