UW DROOMWONING

Voor de realisatie van uw droomwoning leggen we samen een intensief traject af.

U mag rekenen op een persoonlijke en vakkundige begeleiding van eerste ontwerp tot en met de oplevering.

Als familiebedrijf staan we dicht bij u.

Zaakvoerder Jan Van Meeuwen en zijn zoon en dochter volgen elk project persoonlijk op.

 

 

Stappenplan 

 

 1. Een eerste conceptontwerp en prijsofferte
  Op basis van uw ideeën, dromen en verlangens werken we een voorontwerp uit. U mag steeds zelf een ruwe schets aanleveren. Dit voorontwerp en gedetailleerde prijsofferte maken we volledig vrijblijvend en gratis. U stelt dan meteen vast dat het financieel verschil met traditionele woningbouw te verwaarlozen is.

 2. Bijsturen totdat u 100% tevreden bent
  Wij sturen het ontwerp bij op basis van uw opmerkingen.

 3. Definitief plan voor de bouwvergunning
  Na uw akkoord werken we een definitief plan uit. Dit vormt de basis voor uw bouwaanvraag, ingediend via uw eigen architect of één van de architecten waarmee we nauw samenwerken.

 4. Volledig houtdossier
  We stellen een volledig houtdossier op met alle nodige technische specificaties voor het verzagen van de balken. Dit houtdossier bevat ook een overzicht van alle technische leidingen (sanitaire leidingen, elektriciteit,…), lichtpunten, stopcontacten en schakelaars. De gaten hiervoor worden vooraf geboord.
  De opmaak van dit houtdossier gebeurt dan ook in onderlinge samenwerking met u. Zo werken we eerst een voorlopig houtdossier uit. Dit ontwerp bespreken we uitgebreid. Bovendien krijgt u nadien ruim de mogelijkheid om dit voorlopig dossier thuis te bestuderen. Op basis van uw feedback stellen we een aangepast en definitief houtdossier op. Deze stapsgewijze en overlegde aanpak garandeert een optimale inplanting van de technische leidingen.

 5. Realisatie volgens de afgesproken timing
  We starten met de opbouw van uw woning volgens de afgesproken timing. Dankzij de voorbereiding van de houten balken en planken verloopt de montage van de houten constructie (houtskeletbouw) bijzonder snel. Aansluitend kunnen we meteen beginnen met de binnen- en buitenafwerking. Onze woningen zijn instapklaar na 3 à 5 maanden.

 6. Altijd op ons rekenen
  Ook na de oplevering kunt u altijd op ons rekenen. Wij hechten veel belang aan een stipte en correcte service na verkoop.


Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie